3 april 2012

FETAOSTBOLLAR MED TRANBÄR OCH CHILIE

FETAOSTBOLLAR 
MED EN TVIST AV DADLAR OCH TRANBÄR 


En god och fräsch annorlunda boll där salt möter sött, syrligt och starkt.


Dessa bollar passar perfekt till påskbordet eller som tilltugg innan middagen serveras, eller varför inte som en förrätt.



Recept:
150 gram ekologisk fetaost
6 stycken färska dadlar
2 msk frysta tranbär
1/2 tsk chilipulver.
Basilika
Chilipulver.


Gör så här:
Smula ner fetaosten i en bunke, klipp dadlarna och häll ner även dem. Häll ner de frysta tranbären, chilipulvret. Nu jobbar nu intensiv med din mixer, för att få en fin och len blandning.

Rulla bollarna
Två olika förslag och smaker till dina bollar.
Strö ut chiliepulver på en tallrik. Rulla dina bollar tills kryddan täcker bollen väl.
Klipp en stor näve fräsch basilika och häll ner lite i tagen i en bunke, lägg ner en boll i en bunke och snurra bollen till den är heltäckt.


NJUT AV VARJE GOD BOLL

// Josefi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...