10 maj 2012

ANANAS GOTT OCH NYTTIGT



ANANAS FRÄST GOTT OCH NYTTIGT



Färsk ANANAS är bra och stärkande för oss och ett stort plus enligt mig är att det är gott, fräst och nyttigt. Den innehåller ett antiinflamatoriskt protinspjälkande enzym som är bra för matsmältningen, de lindrar även inflammationer. ANANASEN är rik på magan  vilken är ett viktig ämne i flertal enzymer som är betydelsefull för antioxidantens försvar och även för energiproduktion. 

ANANASEN ÄR FULL MED C-VITAMINER SOM STÄRKER IMMUNFÖRSVARET OCH SKYDDAR MOT FRIA RADIKALER. 

NÄRINGSÄMNEN:
B3, B5, C, E och K-vitamin,
betakaroten,biotin,folsyra;
kalcium,koppar,järn,magnesium,
magan,fosfor,kalium,zink;
fibrer, kolhydrater. 



GOTT OCH ENKELT



Recept:
En färsk ananas
ca 1 dl kokosflingor med fördel ekologisk.

Skär en färsk ananas i skivor, halvera dem och vänd sedan ner ananasen i ekologiska kokosflingor.

NJUT AV VARJE TUGGA
// Josefi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...