15 december 2012

KANELDOFTANDE KESOOSTKAKA

Kaneldoftande Kesoostkaka
Det här är en enkel och nyttig variant av ostkaka med keso som bas. Bara att röra i hop och grädda i ugnen.
God att äta både varm och kalla och passar både som frukost, dessert eller mellanmål.

Det här behöver du:
1 paket (500g) Keso
2 ägg
1 dl mandelmjöl
2 tsk vaniljpulver
½ dl kokossocker
1 tsk kokosolja
2 msk kanel

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop samtliga ingredienser utom kokosfettet och kanelen. Rör så att det blir en jämn smet. Häll smeten i en form smord med kokosolja. Strö över kanelen. Ställ in i mitten av ugnen och grädda 30 minuter.
Servera gärna med bär. Jag värmde hallon i en kastrull och blandade i en tsk. dadelsirap och lät det koka ihop.

Ulrika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...