22 april 2015

TÄVLING KOSTTILLSKOTT FRÅN HELHETSHÄLSA



MISSA INTE TÄVLINGEN DÄR DU KAN VINNA EN FIN PRODUKT FRÅN HELHETSHÄLSA. 

Jag äter dessa fyra nu under min graviditet. Men självklart så finns det flera användingsområden för dessa kosttillskott. 

1Stärk dina tarmar och med det ge ditt barn ännu bättre möjlighet till näring och en bra tarmflora, detta leder till att ditt immunförsvar blir ännu bättre. På bodystore.com hittar helhetshälsas probioplex som innehåller fem olika stammar av levande mjölksyrebakterier, bland annat lactobaciller och bifidobakterier. Du tar en tablett på morgonen och en på kvällen tillsammans med mat.

2.På bodystore.com hittar ni helhetshälsas helazym  som gör det extra bra för tarmen att ta upp näringen och det är speciellt viktigt för att kunna ge babyn den bästa näringen. Helazym hjälper till att smälta den maten du äter så att den går finfördelad ut i blodet så att din bebis får ut den mesta näringen av den.
Rekommendationerna är 1-2 kapslar 1-2 gånger dagligen vid måltid och dryck. 

3  På bodystore.com hittar ni helhetshälsas -helaben som stärker din benstomme och har under min graviditet hjälp mig då jag haft lite ont i höfterna. När jag tagit extra många tabletter så har det stärkt min höft och det onda har försvunnit. Du tar tre tabletter två gånger per dag. Jag har bara tagit maxdos de dagar jag haft ont. Dessa tabletter är även bra att ta om du har ont i ex leder, ett knä eller om du allmänt behöver stärka upp ditt skelett. Då hela ben innehåller K-vitamin behöver de som använder blodförtunnande medel rådgöra med med läkare innan de börjar använda dem. 

4. På bodystore.com hittar ni helhetshalsa-algomega3 som är mycket bra för dig och ditt barn under tiden du är gravid, men även under tiden du amman. algomega3 är fylld med och rik på omega 3- fettsyrorna DHA och EPA. Här får du i dig bra fetter utan en massa tungmetaller som kommer från fiskarna. Bra och stärkande för både ditt hjärta och din babys, din hjärna och din babys där med mycket bra att ta dessa när du väntar barn och även när du ammar. Självklart är dem bra även när du inte är gravid och ammar. 1 kapsel per dag är rekommendationerna. Gällande AlgOmega3 så är Bebisen alltid prioriterad vad gäller fettsyran DHA, om mamman får en depression efter förlossning eller under graviditet behövs det mer DHA för då räcker det man redan äter bara till bebisen.
EFSAs* rekommendationer för gravida och ammande är 250 mg EPA/DHA per dag, plus 200 mg DHA. En kapsel AlgOmega3 ger 250 mg EPA/DHA och täcker basalbehovet. För att få i sig det från kosten behöver man äta fet fisk varje dag eller 1-2 msk omega-3 rik olja som hampa- eller linfröolja varje dag.
*EFSA European Food Safety Authority = Den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet

Tävling 

Är det viktigt för dig att ge din kropp rena produkter? Behöver du stärka upp din kropp på ett eller annat sätt just nu? Nu har du chansen att vinna en valfri produkt från Helhetshälsa. Nu har du chansen att vinna en valfri produkt från Helhetshälsa. Gör så här, gå in och läs om Helhetshälsas kosttillskott HÄR 
eller HÄR  skriv sedan i en kommentar i blogginlägget vilken produkt du vill prova och vilken adress och telefonnummer du har, gå även in och gilla helhetshalsa på Facebook om du inte redan har gjort det, du kommer garanterat få mycket inspiration och tips. 
En vinnare får sedan sitt val hemskickat direkt i brevlådan.  

Tävlingen pågår till den sista April 

2 kommentarer:

  1. Probioflex. Kerstin Brändström Isjaktsgränd 18, 2 tr, 12945 HÄGERSTEN. Mobiler 0763533811

    SvaraRadera
  2. Probioplex. Angelica Månsson Kantelegatan 9i, 65636 Karlstad. 0739066043

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...