5 maj 2015

JORDNÖTSKAKOR RAWFOOD ( glutenfritt och sockerfritt)


Jag fullkomligt älskar jordnötter och har nu fått smaka ett fantastisk gott  jordnötssmör Organic-Peanut-butter från BODYSTORE  utan socker och salt i. Himelskt gott och vad passade då inte bättre än att slänga i hopp e god jordnötskaka att njuta av. Enkelt rawfood och såklart gott. Passar lika bra till kaffet som till återhämtning efter ett träningspass.

Recept: 

3 msk  Organic-Peanut-butter från BODYSTORE 
1- 1,5 dl Sukrin-Stevia från BODYSTORE
1,5 msk kakao eko
200 gram kokosflingor eko
3 dl havregryn eko
1 dl jordnötter eko
4 msk kokosolja eko
2-3 dl vatten

Gör så här: 
Grovhacka jordnötterna så att det blir lite tuggmotstånd, häll ner allsammans i en bunke. Jordnötssmöret från Bodystore, sukrin från bodystore, kakao, kokosflingor, havregryn, kokosolja och vatten. Rör i hop ordentligt så att ingredienserna fördelars sig fint. Smör sedan 1-2 formar med kokosolja och platta ut degen fint i dem, skär redan nu rutor och ställ sedan in dem i frysen. Låt stå i 1-2 timmar. Ta ut formarna någon minut innan du ska servera dessa läckra kakor. Vill du så kan du byta ut sukrin mot 9 dadlar och klippa och mixa fint. Vill du har mycket sött tar du 1,5 dl sukrin vill du har mindre sött tar di 1/2 - 1 dl sukrin. Du väljer själ.

Njut av dina rawfood kakor

Josefi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...